top of page

Vloeibare zeep

De vloeibare biozeep G&E N° 10 is samengesteld uit plantaardige bio oliën. Het is een milde reinigingscrème die de huid van het hele gezin reinigt, voedt, verzacht en beschermt.

Zijn fluweelzachte en delicate schuim spoelt gemakkelijk af en laat een licht parfum van vanille/caramel op de huid achter.

 

Door zijn koude verzeping is G&E n°10 zeep de ideale partner van alle huidtypes, en meer specifiek van de gevoelige en atopische huid.

De vloeibare G&E wasgel hydrateert en beschermt: een echt pluspunt voor uw huid. Hij dringt diep door in de opperhuid voor een optimale hydratatie van uw  huid, met als resultaat een zachte en soepele huid.

Ideaal voor de douche en het bad, maar u kan er ook van genieten als u hem in een pomp-flesje op het aanrecht of in het kleinste kamertje zet. Want dankzij zijn kalmerende en herstellende werking is de wasgel ideaal voor de verzorging van beschadigde handen door veelvuldig wassen.

 

Omdat de G&E wasgel exclusief is samengesteld uit natuurlijke plantaardige oliën, is hij uitermate geschikt om te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding en om baby’s vanaf hun geboorte te wassen of verschonen.

zeep voor baby
zeep voor heel het gezin

De extraatjes van de vloeibare biologische G&E zeep die net dat ietsje meer betekenen

Vegancertificering

Een 100% vegan-zeep respecteert niet alleen het milieu, maar is ook vrij van dierlijke vetten. En is natuurlijk niet getest op dieren.

Biorius_Vegan_certified.png

BIO - certificering

De biologische ingrediënten van plantaardige oorsprong zijn volledig biologisch afbreekbaar in afvalwater en de verpakking is recyclebaar.

Onze wasgel bevat 98,9% natuurlijke ingrediënten, waarvan 29% afkomstig is uit de biologische landbouw. En wat zijn de 71%? Gewoon water! Enerzijds is water een belangrijk element voor de  verzeping, anderzijds is water nodig om de zeep te verdunnen en vloeibaar te maken. De laatste 1,1% vormt de lichte geur.

Biorius_Organic Certified.png

Zero waste

Zo kan u dus uw huid verzorgen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen. De must-have als u op zoek bent naar een zero-waste douchegel.

Onze zero-waste-aanpak houdt meer in dan voor ecologische verpakkingen kiezen. ZERO-WASTE is in onze hele productieketen geïntegreerd: beginnend bij de selectie van onze leveranciers, gaande over de keuze van de ingrediënten tot de voorbereiding van de levering. 

logo_slowcosmetique_print.png

Een 100% veilige samenstelling

Onze wasgel is 100% veilig. Hij bevat geen irriterende en schadelijke chemicaliën zoals die in veel cosmetica voorkomen.

Ingrediënten INCI (voor verzeping):

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Potassium Hydroxide, Glycerin, Parfum, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzyl Alcohol, Cinnamal.

 

  0% NATRIUM LAURETH SULFAAT - 0% PARABEN - 0% FENOXYETHANOL, ENZ.

Economisch

Met G&E soap nodigt u "less is more" uit in uw badkamer. Dankzij de zorgvuldig gekozen actieve ingrediënten is hij ideaal voor een minimalistische schoonheidsroutine. Zeker de moeite om te besparen op cosmetica.

100% gemaakt in Belgisch vakmanschap

De zeepfabriek G&E Soap, gevestigd in Vossem, België, is is trots op haar label van gecertificeerd vakmanschap voor wettelijke erkenning van haar ambachtelijke knowhow.

Wie zegt dat Belgen alleen goed zijn in wafels, patat, bier en chocolade ?

122-16-logo-nl.jpg

Tips voor optimaal gebruik

  • schud de fles na een lange opslagperiode, het kan gebeuren dat er zich een klein wit depot vormt op de bodem

  • lees onze rubriek “FAQ Info” voor wat aanvullende informatie over de voordelen van natuurlijke zeep of over hoe u zich kunt aanpassen aan natuurlijke zeep.

Image 13-02-2021 at 20.00.jpg
bottom of page