top of page

Geen product

De Discovery zeep Box

Wil je G&E Soap ontdekken maar weet je niet welke je moet kiezen? Is dit de eerste keer dat je een natuurlijke zeep probeert en aarzel je tussen vloeibare of vaste zeep?

 

Deze biologische ontdekkingsdoos is speciaal voor jou ontworpen. Om de beste start te maken met jouw zero waste-ervaring en onze natuurlijke biologische en vegan zepen, hebben we ervoor gekozen om een Discovery Box samen te stellen met de favoriete producten van onze vaste klanten. Zo kan je de producten uitproberen naar gelang jouw dagelijkse wensen en behoeften en de kwaliteit ervan beoordelen.

Ontvang thuis een G&E Soap Discovery Soap Box en ontdek thuis de voordelen van een zeep voor het hele gezin.

zeep voor heel het gezin

Ontdek ons Belgische merk dankzij een biologische Discovery Box

G&E Zeep

G&E Soap is een gezinsavontuur dat voortkomt uit de wens de veerkracht van onze atopische huid te herstellen en tegelijkertijd ons plastic afval te verminderen. Vandaag zijn we erg blij dat we onze aanpak met jullie kunnen delen door jullie te helpen je huid te verzorgen terwijl je iets terug doet voor de planeet.

Verzorg je huid met een natuurlijke, biologische en vegan zeep

G&E zepen zijn exclusief samengesteld uit plantaardige oliën en cacaoboter en zorgen voor de veerkracht en elasticiteit van jouw huid. De antioxiderende en hydraterende eigenschappen van deze natuurlijke ingrediënten voeden, beschermen en hydrateren je huid.

 

Geweldig voor onder de douche en in bad is de zeep ook ideaal om je handen mee te wassen. In tegenstelling tot geraffineerde oliën dringen plantaardige oliën diep in de opperhuid waardoor de droge en geïrriteerde huid, mits vaak wassen met onze zeep, effectief kan herstellen.

Biorius_Vegan_certified.png
Biorius_Organic Certified.png

Bescherm het milieu met zero-waste zeep

Deze discovery box met onze biologische zepen is de kans om jezelf eens in de bloemetjes te zetten en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Het is ook de gelegenheid om vol vertrouwen je eigen zero waste-avontuur te beginnen, gewoon door jouw afval in je badkamer te verminderen. Elk klein beetje telt.

 

Onze G&E zeep  n°10 is namelijk volledig biologisch afbreekbaar en zonder afval. 

Wat onze vloeibare zeep betreft, je kan het zeep pompje naar believen hervullen met onze zeep die in een glazen fles bij je thuis wordt afgeleverd.

Gebruik natuurlijke zeep door het hele huis

Met de G&E Discovery Box heb je de mogelijkheid om een ​​natuurlijke zeep in twee versies te proberen: vast en vloeibaar. Om maximaal van de weldadige werking van de zeep te genieten, kan je de zeep in verschillende vormen in huis gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een zeep blok in de zeephouder op de rand van je badkuip of in de badkamer zetten. Het zeep pompje met vloeibare zeep past perfect in de buurt van je aanrecht of in het kleine hoekje.

 

Uiteindelijk kan elk van onze zepen een plaatsje in jouw huis vinden.

 

Aarzel niet om onze FAQ's en tips te raadplegen om onze producten optimaal te gebruik; of contacteer ons als je vragen hebt.

Wat zit er in onze G&E Discovery Box?

  • een stuk G&E zeep n ° 10

  • een zeephouder (omdat we weten hoe u het best uw zeep kan bewaren);

  • een zeep pompje met G&E vloeibare zeep n° 10 met een inhoud van 250 ml.

  • Als optie kan u er een natuurlijke spons bijvoegen

Discovery-zeep-box
bottom of page